Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedenbakkens aktive tjenestehund Tayson - se mere under avlhanner eller besøg os i pannerup
Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr

Aktuelle- samt planlagte kuld

Egne planer for 2017....

Smedebakkens Luna 
parres i sepember med Fero . Luna er en meget spændende tæve, som vil stå rigtig godt til Fero. Hun har meget at byde ind med og "kan godt selv". Hun har dermed ikke brug for en stærk avlshan til at løfte hele kuldet. Da begge er stærke individer med stor arbejdsvilje forventer vi, at der bliver mentalt robuste og driftsstærke hvalpe af denne kombination.
Parringstidspunktet vil være efter aftale med hendes ejer, som venligt har stillet hende til rådighed for os.
Der er allerede reserveret så mange hanner (3), at vi ikke modtager yderligere reservationer før vi ser hvor mange hvalpe der er. Der er reserveret 1 tæve ud over den vi beholde selv.

Karla parres omkring årsskiftet 2017/2018. Der er pt. flere hanner i spil, og når det endelige valg er truffet bliver det selvfølgelig slået op her på siden.
Der er reserveret 1 han til politiet og 2 tæver.

 

Design & Opsætning af dette website er lavet af mach01.com - se mere på www.mach01.com ved at klikke her
Smedebakken Kennel & Foder · Pannerupvej 23 · 8520 Lystrup · Tlf. 86 22 80 10 / 22 62 83 21 ·