Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedenbakkens aktive tjenestehund Tayson - se mere under avlhanner eller besøg os i pannerup
Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr

Aktuelle- samt planlagte kuld

20.08.2018

Karla
har d. 19.08.2018 født 3 grå tæver og 1 grå han efter parring med Dederthing Hugo
Vi har fulgt Hugo op gennem klasserne i Dansk Politihundeforening, hvor han har har været til DM og allerede som 3 årig rykkede han i Vinderklassen, og vi har (u)tålmodigt ventet på han skulle gå gennem AK'en.
Hugo står på moder-linie med en stamtavle, som har fostret menge fine politihunde, og som samtidig har fin statistik på hofter, albuer og generel sundhed.
Far-linien står med nogle af de største kanoner inden for IPO-sporten. Hanner, som pga. af deres resultater selvfølgelig også har fundet vej ind i politihundelinierne.
Begge forældredyr har en meget fin fornemmelse for tænd og sluk. Når de er inde i hjemmet, slapper de af, men på træningspladsen er de drifstærke, miljøstærke og har et højt aktivitetsniveau. Vi forventer derfor hvalpe med stort brugspotentiale, højt aktivitetsniveau og fin sundhed.   
Der er 1 ledig tæve, og kuldet er klar til nye aktive hjem søndag d. 14. oktober (weekenden før efterårsferien).

   


 

Design & Opsætning af dette website er lavet af mach01.com - se mere på www.mach01.com ved at klikke her
Smedebakken Kennel & Foder · Pannerupvej 23 · 8520 Lystrup · Tlf. 86 22 80 10 / 22 62 83 21 ·