Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedenbakkens aktive tjenestehund Tayson - se mere under avlhanner eller besøg os i pannerup
Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr

Smedebakkens foder

"De bedste alternativer til den bedste pris". 

Nogle steder kan man opnå rabat hvis man køber >90 kg hundemad på én gang, men hos Smedebakken har vi valgt ikke at give specialpris for "køb 6 betal for 5". Vi ligger på den gode pris HVER DAG selv om du kun køber 1 pose hundemad.

Vi har indgået forhandlingsaftaler med nogle få, men velvalgte leverandører, som efter vores mening kan levere ægte KVALITET til den "bedst opnåelige pris".

Vi kan tilbyde et godt sortiment i hunde- og kattemad, samt et af os udvalgt sortiment inden for hundetræningsrekvisitter og figurantudstyr. Endvidere tilbyder vi eksklusive foderhuse samt vildtfugleblandinger til havens vilde fugle.

Vores mål er, at du hos Smedebakkens Foder vil finde "De bedste alternativer til den bedste pris".

Hvis du er i tvivl om vi har den vare du eftersøger, er du velkommen til at besøge vores butik - se åbningstider HER>>> -, eller du kan maile/ringe på de angivne kontaktoplysninger.

Hundeklubber har nu mulighed for at få kontant fordel ved at medlemmer og kursister handler hundemad hos Smedebakken. Interesseret.... Kontakt os for nærmere info.

Velkommen!

Design & Opsætning af dette website er lavet af mach01.com - se mere på www.mach01.com ved at klikke her
Smedebakken Kennel & Foder · Pannerupvej 23 · 8520 Lystrup · Tlf. 86 22 80 10 / 22 62 83 21 ·