Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedebakken - sunde schæferhunde til tjeneste og konkurrence, plus alt i udstyr til husdyr
Smedenbakkens aktive tjenestehund Tayson - se mere under avlhanner eller besøg os i pannerup
Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr Smedebakken schæferhunde til tjeneste og konkurrence samt foder, udstyr og legetøj til alle dyr

Cherry z Vodnanske Doliny

DKK reg.nr. DK06540/2012 - Født 07.04.2011
Prøver : FP, UHP, IPO1, IPO2, IPO3, Skue F1, DNA, AK
Talentsichtung RSV2000
HD : A – AD : 0
Degenerativ Myelopati (DM): Genotype N/N = fri
Indeks 108 (pr. 01.09.2014) sikkerhed 0,569.

Far : Ero Zo Stiavnickych Hor
Mor : Iris Z Ozobovske Skaly

Muligheden har budt sig for at låne Cherry af en god træningskammerat. Hun er et godt match til Fero af flere årsager: hun er byttedriftstærk, har mental styrke, sundhed mht. hofter/albuer (har sjældent set SÅ flotte HD-/AD-billeder), størrelse og fantastiske mørke grå farver. Cherry har en størrelse og vægt, hvor hendes store energi og iver i B og C gør hende imponerende at kigge på, og hvor hun rammer figuranten som en raket.

Cherrys stamtavle er ren tjekkisk, og når man kigger på den er der ikke mange af anerne, der er kendt i Danmark. Mærkeligt nok, for stamtavlen er fyldt med hunde af høj kvalitet. Far-linien med Ero og Aridon (begge er store "kanoner" i Tjekkiet), går tilbage til Ben Hosmi, som sammen med broderen Bob Hosmi er eftertragtede i mange stamtavler pga. deres brugs- og avlsmæssige kvaliteter.

På mor-linien ses Iris at stå med et hav af høje prøver ... bla. ZVV3. Iris' mor - Gretha - var avlstæve i den kendte Kennel Aritar-Bastet, og blev samtidig ført af Pejsa Martin, som bla. kendes for kun at beskæftige sig med de allerbedste hunde, og for at have ført rigtig mange af disse hunde til WUSV-VM - senest Kato Aritar Bastet, som kvalificerede sig til VM-2014, men så blev solgt forinden. Pejsa Martin var også ejer af 2 andre fra stamtavlen - Aron z Pohureckych Zahrad og den vel nok mest kendte Grim z Poranicne Strasse. Grim har ud over WUSV-VM-deltagelse, rent avlsmæssigt præsteret langt ud over de Tjekkske grænser. Alt i alt en fantastisk stamtavle, som ikke bør overses pga. manglende kendskab til blodlinierne. 

Se Cherrys stamtavle herunder ... Den er FULD af store navne...

Cherry på GSD'en>>>
Cherry på Working Dog>>>
 

Design & Opsætning af dette website er lavet af mach01.com - se mere på www.mach01.com ved at klikke her
Smedebakken Kennel & Foder · Pannerupvej 23 · 8520 Lystrup · Tlf. 86 22 80 10 / 22 62 83 21 ·